Inschrijven

Voordat U zich definitief kunt inschrijven op de wachtlijst willen wij graag eerst (persoonlijk) kennis met U maken. Wij vinden het erg belangrijk om te weten waar en bij wie onze pups gaan wonen en wij kunnen ons voorstellen dat u het belangrijk vindt om te weten wie wij en onze honden zijn.

 

Bij inschrijving vragen wij een betaling om op de wachtlijst te komen. Dit doen we, zodat wij een betrouwbare wachtlijst kunnen opstellen en om u te garanderen dat u een Moon Doodle pup aan uw familie kan toevoegen. Eigenlijk is het een wederzijdse zekerheid.

Het inschrijfgeld wordt in mindering gebracht op de aankoopprijs van de pup.

 

In principe is met deze (non-refundable) betaling de koop definitief. Mochten wij van onze kant niet aan onze verplichting kunnen voldoen, dan ontvangt u het inschrijfgeld retour. 

Wij behouden ons het recht voor om tot aan het tekenen van het officiële koopcontract de koop te ontbinden. Mocht dit voorkomen dan krijgt u het inschrijfgeld retour.

 

De volgorde van inschrijving is alleen van belang voor het aantal pups dat er komen. Bijvoorbeeld: mochten er vijf pups geboren worden en zes inschrijvingen zijn, dan valt nummer zes af.

 

U mag uw voorkeur kenbaar maken voor reutje of teefje, vachtkleur en grootte van de hond, maar weet dat uiteindelijk Moeder Natuur beslist wat er wordt geboren!

 

Op een leeftijd van 6,5 week wordt aan de hand van het karakter van de pups een match gemaakt met de gezinnen. Hierbij wordt zoveel als mogelijk rekening gehouden met uw wensen en voorkeuren. Op deze leeftijd wordt dus ook definitief bekend welke pup bij u komt te wonen.

 

Heeft u na het lezen van alle informatie serieus interesse in een Australian Labradoodle pup van Moon Doodles? Dan stuur ons gerust een mail, op info@moondoodles.nl