Let op!

Helaas is het niet mogelijk om u bij Moon Doodles in te schrijven als u in het buitenland woont. Dit in verband met het Europese import / export-verbod van pups jonger dan 15 weken.

Een pup mag pas na 15 weken naar het buitenland vanwege de verplichte rabies vaccinatie.

Attention!

Unfortunately it is not possible to get a Moon Doodles puppy if you live abroad, due to the import / export ban of puppies under 15 weeks of age.

A puppy is allowed to go abroad after 15 weeks of age, due to the rabies vaccination.

Inschrijven

**OP DIT MOMENT IS DE WACHTLIJST GESLOTEN**

 

Voordat U zich definitief kunt inschrijven op de wachtlijst willen wij graag eerst (persoonlijk) kennis met U maken. Wij vinden het erg belangrijk om te weten waar en bij wie onze pups gaan wonen en wij kunnen ons voorstellen dat u het belangrijk vindt om te weten wie wij en onze honden zijn.

 

Bij inschrijving vragen wij een aanbetaling van €150,- om op de wachtlijst te komen. Dit doen we, zodat wij een betrouwbare wachtlijst kunnen opstellen en om u te garanderen dat u een Moon Doodle pup aan uw familie kan toevoegen. Eigenlijk is het een wederzijdse zekerheid.

De aanbetaling wordt in mindering gebracht op de aankoopprijs van de pup.

 

In principe is met deze (non-refundable) aanbetaling de koop definitief. Mochten wij van onze kant niet aan onze verplichting kunnen voldoen, dan ontvangt u de aanbetaling retour. 

Wij behouden ons het recht voor om tot aan het tekenen van het officiële koopcontract de koop te ontbinden. Mocht dit voorkomen dan krijgt u de aanbetaling retour.

 

De volgorde van inschrijving is alleen van belang voor het aantal pups dat er komen. Bijvoorbeeld: mochten er vijf pups geboren worden en zes inschrijvingen zijn, dan valt nummer zes af.

 

U mag uw voorkeur kenbaar maken voor reutje of teefje, vachtkleur en grootte van de hond, maar weet dat uiteindelijk Moeder Natuur beslist wat er wordt geboren!

 

Op een leeftijd van 7 weken wordt aan de hand van het karakter van de pups een match gemaakt met de gezinnen. Hierbij wordt zoveel als mogelijk rekening gehouden met uw wensen en voorkeuren. Op deze leeftijd wordt dus ook definitief bekend welke pup bij u mag komen wonen.

 

Heeft u na het lezen van alle informatie serieus interesse in een Australian Labradoodle pup van Moon Doodles? Dan stuur ons gerust een mail, op het moment dat de inschrijvingen geopend zijn.

 

Inschrijven is alleen mogelijk op het moment dat de wachtlijst is geopend!